DKR u svojoj ponudi nudi širok asortiman rezervnih dijelova za industrijske robote te u sklopu podrške svojim partnerima i kupcima nudi odziv na servisnu intervenciju u roku od 24h, a sve u cilju otklanjanja zastoja u proizvodnji.

Klijenti se sve češće obraćaju s upitima za servisiranje industrijskih robota u njihovim postrojenjima te je standardni pristup da nakon defektaže i prihvatanja ponude se vrši servisiranje opreme vraćajući je u prvobitno funkcionalno stanje.

DKR kao pouzdan partner lokalnim, regionalnim i internacionalnim kupcima u sklopu redovne ponude nudi potpunu uslugu iz oblasti industrijske robotike (savjetovanje, projektovanje, izrada, programiranje, instalaciju, servisiranje, reprogramiranje, modifikaciju i edukaciju).

U svom asortimanu DKR nudi nove i korištene industrijske robote brendova KUKA, ABB i FANUC kao i pripadajuće rezervne dijelove.
Na zahtjev kupca nudi se i oprema ostalih proizvođača industrijske robotike.

Naš standardni pristup je da se nakon defektaže i prihvatanja ponude vrši servisiranje opreme vraćajući je u prvobitno funkcionalno stanje. Kako bi se ovom izazovu što brže i kvalitetnije odgovorilo DKR posjeduje vlastito skladište rezervnih dijelova gdje je pohranjeno preko 700 različitih rezervnih dijelova, a dio smo i europske mreže skladišta za industrijske robote.

Za sva dodatna pitanja, usluge savjetovanja ili podršku DKR tim stoji vam na raspolaganju.