Saradnja s našim klijentima, partnerima i dobavljačima bila je jača nego ikada. Mnoge kompanije u BiH su ove godine prepoznale potrebu prelaska sa tradicionalnih proizvodnih procesa na moderne automatizirane procese i mi slavimo taj uspjeh s njima.

U 2021. smo učvrstili reputaciju bosanskohercegovačkog robot integratora broj 1, stručnjaka za servisiranje postojeće opreme, pružanje konsultantskih usluga i vrhunskih edukacija u polju automatike i robotike.  

Nekoliko bitnih činjenica obilježilo je našu godinu i želimo ih istaći:

  • Na tržištu smo integrirali 11 novih industrijskih robota i robotskih ćelija uz 37 intervencija u industriji
  • Ukupno 115 kandidata uspješno je edukovano u DKR-u raspoređenih u 120 radnih dana sa preko 1000 h nastave
  • Pojačali smo naš tim za 4 nova uposlenika, od čega 2 mašinska inženjera, jednog CNC programera i jednog projektnog koordinatora
  • Donirali smo industrijskog robota našim kolegama u Elektrotehničkoj školi, podržali organizaciju Futures Leaders Summita u Tuzli i organizirali Girls’ Day za djevojke u inžinjerstvu
  • Surađivali sa školama, fakultetima, nevladinim i vladinim organizacijama
  • Imali smo čak i jedno vjenčanje u DKR-u…

Sve ovo i još mnogo toga daje nam za pravo da kažemo da je za nas ova godina bila izuzetno uspješna.

Imajući to na umu, iskoristili bismo ovaj trenutak da se iskreno zahvalimo svim našim kolegama, klijentima, poslovnim partnerima, dobavljačima i uposlenicima, što su ostali uz nas i dali nam svoje povjerenje. Radujemo se novoj godini i svim prilikama koje ona donosi sa sobom.

Želimo vam srećnu i zdravu Novu 2022.